19 Aralık 2023 Salı

ÖZCAN MARMARA HALİTPAŞA MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

Halitpaşa Mahallesi'nin sevilen esnafı Özcan Marmara, Halitpaşa Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Halitpaşa Mahallesi'nin sevilen esnafı Özcan Marmara, Halitpaşa Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi üzerinde bulunan Laz Bakkal işletmesi ile tanınan Özcan Marmara, Özel ERDEK'e yaptığı açıklamada, "1980 doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıyım. 2013'ten bu yana güzel ilçemizin güzel Halitpaşa Mahallesi'nde Laz Bakkal adıyla hizmet vermekteyim. 
Muhtar seçildiğim takdirde, vatandaşlarımızın resmi makamlardan gelen süreli evraklarının zamanında mahalleli vatandaşımıza ulaşması noktasında dikkatli ve titiz davranılacak. Hiçbir mahalle sakinimiz kendisine ulaşmayan evraklardan dolayı mağduriyet yaşamayacak. Mahallemizin öncelikli olarak yaşlı, ihtiyaç sahibi ve tüm sakinlerimizle yakından ilgileneceğim. Mahallemizin kamusal alanlardaki sorunlarıyla yakından ilgilenip takibini yapacağım. Tüm mahalle halkımıza eşit mesafede, daha hızlı, daha yakın ve daha fazla ilgiyle hizmet vereceğim. Asıl amacımın koltuk olmadığını, hedefimizin Halitpaşa Mahallesi'ne hizmet vermek olduğunu, tüm mahalle halkımız zamanla görecekler. Bu vesileyle tüm Erdek halkına sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı. 
Oğulcan Bölükbaşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.