23 Ocak 2022 Pazar

ERDEK ATLETİK GSK 2022'YE BAŞARILARLA BAŞLADI

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 22-23 Ocak'ta İstanbul'da yapılan U-14 Salon Atletizm Şampiyonası'nda yeni başarılar kazandı.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 2022'ye de hızlı bir şekilde başladı. Milli antrenör Niyazi Gülhan ve üç yarışmacısı 22-23 Ocak'ta İstanbul'da yapılan U-14 Salon Atletizm Şampiyonası'nda yeni başarılar kazandı.
Sporculardan Erdem Parlak 200 metre Türkiye üçüncüsü, Aras Gürer 200 metre Türkiye dördüncüsü oldu. Ayrıca Erdem Parlak 60 metre Türkiye dördüncüsü olurken, bir diğer sporcu Yağmur Güner ise yüksek atlama Türkiye beşincisi oldu. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada, "En küçük yarışma grubumuz madalyalarla, Türkiye dereceleriyle güzel bir tecrübe kazanıp başarılı ablalarının abilerinin yollarından gitmeye başladılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Erdek’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bu yarışma için sporcularımıza malzeme ve araç konusunda destekte bulunan Erdek Belediye Başkanımız Sayın Burhan Karışık’a da çok teşekkür ederiz." dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.