3 Şubat 2022 Perşembe

KÜÇÜK İŞLETMELERE DESTEK SEMİNERİ

Balıkesir KOSGEB İl Müdürü Deniz Timurçin, Erdek'te seminer verdi.
Balıkesir KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından geçtiğimiz Pazartesi günü Erdek Ticaret Odası'nda COVID-19'dan Etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı bilgilendirme semineri gerçekleşti.
31 Ocak Pazartesi günü saat 11:00’de Erdek Ticaret Odası iş birliğiyle "COVID-19'dan Etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı" bilgilendirme semineri gerçekleşti. Sunum Balıkesir KOSGEB İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin tarafından yapıldı. Seminere üyelerin yanı sıra sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhasebeciler ve Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Şensoy katılım sağladı.
Seminerde ekonominin bel kemiğini oluşturan mikro ve küçük işletmelere hızlı destek programı kapsamında uygulanacak faizsiz ve teminatsız geri ödemeli destek programının başvuru şartları, türü, limitleri, destek ödemesi alma şartları, uygulama süreci, destek ödemesi ve istihdam taahhütlerinin kontrol süreci ve geri ödeme süreciyle ilgili detaylı bir anlatım gerçekleşti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.