13 Mart 2018 Salı

İSTİKLAL MARŞI'NIN 97. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

    İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 97. yıl dönümü ilçemizde kutlandı.

     12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişi ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ilçemizde bir dizi etkinliklerle kutlandı.
     Etkinliğe, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat, Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ateş Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Gül, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, CHP İlçe Başkanı Metin Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan, resmi daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ocaklar İlk ve Ortaokulu Müdürü İbrahim Yurtalan yaptı. 
     Müdür Yurtalan'ın konuşmasının ardından program belgesel gösterimi, şiir solo şarkı, video gösterimi ve oratoryo eşliğinde tiyatro gösterisi ile devam etti. 
     12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile ilgili şiir, resim ve kompozisyon dalında derece yapan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.