13 Mart 2018 Salı

"AFRİN'E DUA ŞEHİTLERİMİZE VEFA" KONFERANSI

  İlçemiz Öğretmenevi Konferans Salonu'nda "Afrin'e Dua Şehitlerimize Vefa" isimli konferans düzenlendi.

     Ensar Vakfı Erdek Şubesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla hazırlanan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimize vefa konferansı dün akşam saat 20:00'de ilçemiz Milli Eğitim Konferans Salonu'nda düzenlendi.
   Düzenlenen programa, Deniz Üs Komutanı Ateş Kalkan, Erdek Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil Orhan, Ensar Vakfı Erdek Şubesi Başkanı Mehmet Aydın ve vatandaşlar katıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi ve Edirne Selimiye Cami İmam Hatibi Alpcan Çelik tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Sonra İstiklal Marşı'nın 97. yıl dönümü nedeniyle bir öğrenci İstiklal Marşı'nın on kıtasını okudu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatibi Ahmet Özkarataşlıoğlu, Afrin'de şehit düşen askerlerimize vefa konulu konuşma yaptı. Program sonunda ise tüm şehitlerimiz ve Afrin için dua edildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.