18 Eylül 2014 Perşembe






                                                            HABERLER


                                                   UĞUR ERDEK’E GELDİ

 Uğur : “Ulaşım medeniyettir.”

  7 Eylül’de saat 14.30 sıralarında ilçemize gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, geçtiğimiz ay Erdek-Avşa- Marmara adası seferlerine başlayan Burulaş’a ait deniz otobüs için Erdek iskelesinde düzenlenen törene katıldı.
  Törene Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, Belediye Meclis üyeleri Ak Parti İlçe Başkanı Murat Sever, CHP İlçe Başkanı Metin Uysal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

  Uğur, yaptığı konuşmasında,” BUDO’nun seferlere başlamasıyla adalarda yaşayan vatandaşalar yaklaşık 45 dakikada Erdek’e gelerek kısa sürede ana karaya bağlantıları sağlandı. Hedeflerimizde ulaşım önemli bir yer tutuyor. Vizyonumuz güvenli, ekonomik, konforlu, hızlı bir ulaştırma hizmeti sunmak. Çünkü ulaşım medeniyettir. Bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.




























KAYGISIZ GİTTİ, UĞURELLİ GELDİ

   İlçemizde kaymakamlık yapan İsmail Kaygısız (solda) Denizli Vali Yardımcılığı’na atandı. Yerine de Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı Mustafa Uğurelli (sağda) getirildi. Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız Erdek’i hiç unutmayacağını söylemişti. Kaygısız da Cemil Aksak’ın yerine gelmişti.










                                      CHP 91 YAŞINDA
                                                 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 91. yıldönümü Erdek’te de kutlandı. Cumhuriyet alanında gerçekleşen kutlamaya CHP İlçe Başkanı Metin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yapakçı, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. CHP İlçe Başkanı Metin Uysal, Atatürk anıtına çelenk koyduktan sonra yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Cumhuriyet Halk Partisi, ulu önder Atatürk’ün, ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ ve İsmet İnönü’nün, ‘Namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır’ ilkelerinden doğmuştur.









                                                               ZİL ÇALDI

  2014 – 2015 Eğitim öğretim yılı Pazartesi başladı. Milyonlarca öğrenci için zil çalıyor. Ana sınıfları, 1.sınıflar ve 5.sınıflar geçen hafta hazırlık olarak başlamışlardı. 23 Ocak 2015 tarihinde yarı yıl, 12 Haziran 2015’te ise yaz tatiline girilecek. Özel ERDEK GAZETESİ olarak tüm öğrencilere yeni eğitim- öğretim yılında başarılar dileriz. 







                                                            ANIT IŞIL IŞIL
  
     İlçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan “Atatürk Anıtı” ışıklarla aydınlatılmaya başlandı. Işıl ışıl olan anıt görenlerin de ilgisini çekiyor. Anıt aynı zamanda meydana renk de katıyor. Anıtta LED ışık kullanıldı.
                                                                                                           Oğulcan Bölükbaşı            

               
                                                           














                                           BALIKESİR İSTANBUL’A TANITILIYOR

Geçtiğimiz yıl Ankara’da yapılan Balıkesir ili tanıtım günleri bu yıl İstanbul’da yapılıyor.
11 Eylül’de  başlayan olan tanıtım günlerine tüm ilçeler katılırken, Erdek Belediyesi de tanıtım günlerinde yerini aldı.
Başkan yardımcısı Hulusi Ay tarafından takip edilen çalışmalar sonrası Erdek standı hazır hale getirildi.
Son yıllarda özellikle yapıldığı bölgelerde yoğun bir ilgi gören tanıtım günleri, bölgemizin tanıtımı açısından önemli bir yer teşkil ediyor. Balıkesir tanıtım günleri 
çerçevesinde yapılacak tanıtımlar bir sonraki yaz sezonu için de büyük önem taşıyor.


   













                                                                         SARI HALASINI KAYBETTİ

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, halası olan Zehra Üner Pazar günü sabaha karşı Bursa Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Pazar sabahı da hayata gözlerini yumdu.
Sarı, Facebook adresinden anbean olayları bildirdi. Sarı, Mart ayında da eniştesi Hasan
Üner’i kaybetmişti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.