2 Eylül 2014 Salı






                                                             HABERLER 



                                      ADADAKİ CESET TEŞHİS DE EDİLDİ

  İki hafta önce İstanbul Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açılan 5 genç kayıptı. Bunlardan biri Marmara Adası’nda cesedi bulunmuştu. Aile teşhis için DNA testi istemişti. Cesedin Serdar Demir’e ait olduğu öğrenildi. Acılı anne ölüm haberiyle yıkıldı.


  






                                                   LİSE SONUÇLARI AÇIKLANDI
 
     8. sınıf öğrencilerinin girdiği TEOG sınavı 22 Ağustos Cuma günü açıklandı. Milyonlarca öğrencinin hangi liseye gideceği belli oldu. Muhabirlerimizden Oğulcan Bölükbaşı, Bandırma
Ayyıldız Anadolu Lisesi’ni kazandı. Bandırma Anadolu Lisesi için nakil bekleyen Bölükbaşı’ya Özel ERDEK GAZETESİ olarak başarılar dileriz.






                                                       ZAFER İÇİN BÜYÜK COŞKU

 Kurtuluş Savaşı’nın zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Erdek’te de coşkuyla kutlandı. Törende, Kaymakam İsmail Kaygusuz, Belediye Başkan Vekili Burhan Karışık ve Garnizon Komutanı Ferhat Bağlarlıoğlu vardı. Tören çelenk sunumuyla başladı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla devam etti. Üsteğmen Can Güneş kürsüde konuşma yaptı. Deniz er Yunus Dumrul, Elif’in Kağnısı adlı şiiri okudu. Konuşma ve şiir sırasında alkışlar çok duyuldu. Program resmi geçitle sona erdi. TCG – Ayvalık Gemisi de Erdek’teydi.
                                                                                                                       (Oğulcan Bölükbaşı)
                                                      













                                                          ADD’DEN FENER ALAYI
  

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD),  Zafer Bayramı için yürüyüş yaptı.                                     Dernek önünden Kurbağalı Dere’ye kadar süren yürüyüşe İstiklal Marşı ve Andımız ile ara verildi. H.Yeşim Uğurlu konuşmasını yaptıktan sonra tam bir cumhuriyet kadını olan Binnaz Yıldırım, cumhuriyetle ilgili ezbere bir şiir okudu. Yürüyüş çok kalabalıktı. 
                                                                (Oğulcan Bölükbaşı)







                                                     
                                                           BAŞKANLAR ANKARA’DA

     CHP’li Erdek, Bandırma ve Manyas Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları  Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın’ın yanı sıra CHP Balıkesir
İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve Balıkesir’in, 5-6 Eylül’de gerçekleştireceği olağanüstü kurultayda Parti Meclisi (PM) üyeliği için aday göstermeyi
kararlaştırdığı Mehmet Tüm’ün de hazır bulunduğunu söyledi.                                                                                                                 ( Önder Balıkçı)    
  




                                                        AV YASAĞI KALKTI

  Av sezonu dün itibariyle açıldı. Balıkçılar dün itibariyle balık tutmaya başladılar. Yüzü gülen balıkçılar her 1 Eylül’de “Vira Bismillah”diyor. Balıkçılara gazete ekibi olarak“Rastgele” der, yeni sezonda başarılar dileriz.








                                       İŞGALİYELERE SON VERİLECEK

    Erdek’te Cumhuriyet Meydanı’nın yan tarafında bulunan yiyecek ve giyecek olan bazı yerler halkın geçmesine izin vermiyordu. Başkan Sarı, bunlara yaz – kış izin
verilmeyeceğini söylerken, 3 ay boyunca da katien izin verilmeyeceğini ekledi.






                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.