21 Ağustos 2020 Cuma

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

İlçemizde Koronavirüs denetimleri Çarşamba günü İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında Çarşamba günü gün boyu sürdü.
 Koronavirüs salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan kararların uygulamalarını denetlemek üzere İçişleri Bakanlığının “Covid-19 Tedbirleri Denetimleri” genelgesi doğrultusunda tüm yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de denetimlere devam edildi. 
 Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.  Halil İbrahim İlanku, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Belediyesi Zabıta Müdürü Osman Hüseyin Erdoğan ve tüm kamu kurum, kuruluşlarının yöneticileri katılımıyla gerçekleştirildi.
 İlçemizdeki bazı cadde ve sokak üzerinde yer alan iş yerlerini, kafeteryaları ve sahil bandını denetleyen Kaymakam Atasoy yapmış olduğu denetimlerde maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının Koronavirüs ile mücadeledeki önemine dikkat çekerek “Gerçek denetimin kendi öz denetimimiz.” olduğunu vurguladı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.