22 Temmuz 2014 Salı

                                                              HABERLER



ERDEK’TE RAMAZAN EĞLENCESİ

   İlçemizde geçen Çarşamba günü belediye tarafından ramazan etkinliği düzenlendi. Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu’nun Temaşa – Ül – Curcuna adlı oyunu büyük ilgi gördü. 22:00’de başlayan program çocuklar tarafından beğenildi.







               ERDEK ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN YEMEK

   MHP Erdek ilçe teşkilatı Çuğra sonunda bulunan Paradise Camping’de iftar yemeği verdi. Yemekte başta Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail OK, Erdek Belediye Başkanı adayı olan Zübeyir Haluk Nazlıoğlu ile komşu ilçelerden gelen birçok Ülkü Ocağı başkanları, Erdek CHP’li meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 















GESTAŞ VAPURU YOLDA KALDI       

İlçemizde Paşalimanı – Avşa seferleri yapan Gestaş vapuru Kumluyalı Caddesi üzerindeki parkın karşısında durdu. Vapurun bozulduğu parça gelene kadar bekleyeceği söylendi.      








            
                    ELEKTRİK KESİNTİSİ ERDEK’İ FELÇ ETTİ 

Erdek’te dün sabahleyin başlayan elektrik kesintisi Erdek’i felç etti.
Daha sonra bu aralıklarla devam etti. Jeneratörü olan yerler şanslıyken, olmayan yerler fener ve mum gibi aydınlatma araçlarını kullandı.








    SON DAKİKA ...
 Erdek’te dün sabah hem elektrik hem de su kesintisi vardı.

                             
       


CANBAZ’DAN AÇIKLAMA                    

  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz,”Kahvehanelerin saat 02:00′ye kadar açık olacağını belirten Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M.Fatih Canbaz yaptığı açıklamada, “08 Temmuz 2014 tarih ve 2014-77 sayılı Belediye Encümeni tarafından alınan kararla birlikte ilçemiz merkez ve mahallelerinde Umuma Açık ve İstirahat yeri olan Kahvehanelerin kapanış saati 02:00 olarak belirlenmiştir.” dedi.















ZANLISI YAKALANDI
 
    Geçtiğimiz Kasım ayında Turgut Özal Bulvarı’nda ölü bulunan uyruklu Saida Eyvazova (53)’nın katili bulundu. Polis İsmail A.’ı yakalandı, tutuklanarak cezaevine konuldu. O cinayet haberi 72. sayımıza böyle yansımıştı. 















     KILIÇDAROĞLU EDREMİT’TEYDİ

  CHP genel başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Balıkesir’in ilçelerinden Edremit’e gitti. KILIÇDAROĞLU ’na gitmek isteyenler için çeşitli köyden arabalar kaldırıldı. Edremitliler ve vatandaşlarla buluşan KILIÇDAROĞLU oradan Ankara’ya uçakla dönüş yaptı.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.