30 Temmuz 2014 Çarşamba

<



                                               HABERLER 


RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

On bir ayın sultanı olan ramazan ayı Pazar günü sona erdi.  Ramazan (Şeker) Bayramı ise dün itibariyle başladı. Günler öncesinden baklavalar açıldı, bayramlıklar alındı ve alış verişler yapıldı. Baklava açanlar ise bayram geleneklerinin bitmesini istemediklerini söylediler. Kaymakam İsmail Kaygusuz ise bayramda Erdek’in dolu olduğunu vurguladı.











GÜREŞLER 1 AĞUSTOS’TA 14 : 00 ’DE BAŞLIYOR

    Erdek Belediyesi tarafından düzenlenen yağlı güreş müsabakaları 1 Ağustos’ta 18 Eylül Stadyumu’nda başlayacak. Saat 11:00’de organizasyonun, saat 14:00’te de müsabakaların başlayacağını Belediye

Başkanı Hüseyin Sarı Facebook’ tan duyurdu.          


                           









LOZAN’IN 91. YIL DÖNÜMÜYDÜ

   Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlayan, antlaşma olan Lozan Antlaşması’nın Perşembe günü 91.yıl dönümüydü. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), bu önemli günü Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Konuşmayı ADD başkanı Yeşim Uğurlu yaptı. Uğurlu konuşmada, “Mücadele Cumhuriyet kazanana kadar devam edecektir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti’ni korursak Lozan’dakilere borcumuzu ödemiş oluruz” diyerek konuşmayı bitirdi.
         Oğulcan BÖLÜKBAŞI                                                         














               ÜSTÜN DÖKMEN GELİYOR

        Ünlü yazar Üstün Dökmen, Erdek’e 2 Ağustos’ta 21:00’da Ekin Kitabevi’ne hayranlarıyla buluşmaya geliyor. Daha önce Dökmen Erdek’e çok kez de gelmişti. 











  PERŞEMBE GÜNÜ KESİNTİ
 
   31 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 08:00 – 18:00 arası elektrik kesintisi yapılacaktır. İlçe merkezi ve Ocaklar mahallesi’nde kısa sürerken diğer mahallelerde uzun sürecektir. Geçen hafta da elektrik kesintisi vardı.
 








         BAYRAMLAŞMALAR NEREDEYDİ?

Bayramın 1. günü = Belediye (13:30 – 14:30)

 Bayramın 1.günü = Öğretmenevi (12:00 –12:45)
Bayramın 2.günü = CHP İlçe Teş.(14:00-15:00) 






OTOBÜS MOTORA ÇARPINCA
 
  Olay ilçemiz Zübeyde Hanım Caddesi’nde yaşandı. Kamplar otobüsü bir motora çarpınca motor sürücüsü otobüse doğru yürüdü. Çevre sakinleriyle ayrılan kavga motor sürücüsü ve otobüs sürücüsünün olay yerinden ayrılmasıyla son buldu. 













GAZZE İÇİN BAYRAKLAR YARIDA

  İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar bitmiyor.
Türkiye bunun için 3 günlük yas ilan etmişti.
Bunun üzerine meydandaki bayraklar yarıya
indirildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.