5 Ağustos 2014 Salı

                                                          HABERLER


                            ER MEYDANI PEHLİVANLARI

 Kırkpınar yağlı güreşleri 1 Ağustos’ta yapıldı. Bu seferki adresi Erdek’ti. Ayrı ayrı gruplardan oluşan pehlivanlar yiğitçe güreşti. Sıcak demeyip gelenlerse tribünleri doldurdu. Arada sırada sakatlananlar olsa da güreş eğlenceli geçti. Konuşmacı bir ara belediye başkanımızın ismini “İsmail Sarı” deyince ortalık kahkahaya büründü. Daha sonra hata düzeltildi. Sarı ve Havutça kısa bir konuşma yaptı. Zafer ise İsmail Balaban’ındı. Sıcak güneşe aldırmayan muhabirimiz Oğulcan Bölükbaşı da güreşlerdeydi. Objektifinden çıkanlar …
(Yandaki fotoğraf : Önder Balıkçı)















  Video  ---------------->               









EMRE KAYA ERDEK’İ SALLADI
 
    Ünlü şarkıcı Emre Kaya, 1 Ağustos gecesi 22:00’de Erdek’e geldi. Apayrı şarkısıyla sahneye çıkan Kaya, 2 yılda bir Erdek’e geldiğini ve denizine az girmediğini belirtti. Teşekkür Ederim şarkısıyla devam eden Kaya’ya Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Emre Kaya için “Erdek’in damadı” diye espri yaptı. Konser çok kalabalıktı. 















                                                    DÖKMEN ERDEK’TEYDİ
  
   Ünlü yazar Üstün Dökmen, Cumartesi günü Erdek’te Ekin Kitabevi’nde kitaplarını imzaladı. Dökmen aynı zamanda hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi. 














                                                                SU İÇİN SARI’DAN ÖZÜR

   Erdek’te sular bayramdan beri az akıyor. Bazı yerlerde kesinti de olabiliyor. Bunun üzerine
Hüseyin Sarı, Facebook adresinden Erdek halkı ve misafirlerinden özür diledi. 














                             SARI TURİZMİ KÖTÜ AÇIDAN DEĞERLENDİRDİ      


   Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Erdek turizminin eski canlılığına dönmesi için bu sektörde bulunanların hizmet kalitesini yükseltmeleri ve hizmetin kalitesine göre ücret isteme sistemini yaşama geçirmeleri gerektiğine işaret ederken şunları söyledi:
“Şu anda Erdek’teki pansiyon ve oteller, belediyeye bağlı hizmet vermeye çalışıyor. Bu sistem doğru değildir. Bu pansiyon ve otellerin, Balıkesir İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü’ne bağlanması ve onların denetiminde, puantaj ve yıldızlama sistemine geçmesi gerekir diye devam eden Sarı,  “Bugün Erdek’te, ne pansiyonlar, ne de fırınlarda denetim hiç yok” dedi.
                                                                                                         ÖNDER BALIKÇI







                                 BALIKÇI DEDE OLDU
 
  Erdek gazetelerinde köşe yazarı Önder – Serpil Balıkçı’ nın torunları oldu. Kızları Serpil, damatları Metin Atıcı’nın erkek çocukları dünyaya geldi. Balıkçı’ ya gazete olarak Allah bağışlasın diyoruz.
   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.