27 Mart 2018 Salı

MİLLETVEKİLİ TÜM ERDEK'İ ZİYARET ETTİ

  CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ilçemize gelerek ilçe başkanlıklarını ve odaları ziyaret etti.

     CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, dün ilçemize gelerek CHP İlçe Başkanlığı, Erdek Belediyesi, odaları, zeytin kooperatifini ve Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.
   CHP İlçe Teşkilatına gelerek burada partililerle sohbet eden Tüm, Erdek Belediyesi'ne geçti. Mehmet Tüm'e burada CHP İlçe Başkanı Metin Uysal, CHP Kadın Kolları Başkanı Hale Tar Tuna ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Şükrü Talaş eşlik etti. Makamında Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'yı ziyaret eden Tüm, oda ve kooperatifleri ziyaret etti. Tüm'ün ziyaretlerine Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Korhan Keskin katıldı. 
  Erdek Ziraat Odası Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mahmut Kaplan, S.S. Erdek Minibüs Midibüs Otobüs Kooperatifi ve Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Burhan Karışık, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Fatih Canbaz, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ve Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Tüm, yolda gördüğü Erdekli vatandaşlarımızın fikirlerini ve sorunlarını dinledi. Ziyaretlerini sona erdiren Tüm, ilçemizden ayrıldı.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.