4 Ocak 2023 Çarşamba

MEHMET TÜM'DEN ADAY ADAYLIĞI ZİYARETİ

Önceki dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm Erdek'e milletvekilliği aday adaylığı ziyaretinde bulundu.
CHP Önceki Dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm Erdek'e aday adaylığı ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Önceki Dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, milletvekilliği aday adayı olarak Belediye Başkanı Burhan Karışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyelerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı'nda ziyaret etti.
Burada açıklama yapan Mehmet Tüm, "Zorlamayla, baskıyla bir iktidarın başta kalması mümkün değil. Dünyada sonsuza dek hiçbir diktatör başta kalmamıştır. Bunları da en iyi şekilde yolcu edeceğiz. Şu anda 2002 yılından daha ağır bir ekonomik krizle karşı karşıyayız. İşsizlik arttı, bu ülkede en iyi okullarda eğitim gören çocuklarımız ülkeyi terk ediyorlar. Bunlarda liyakat yok. Sadece kendi yandaşlarını doldurdular. Bir ülkede yargı elden gitmişse söylenecek bir şey yok. Yargıya talimat vererek ayakta kalmaya çalışıyorlar. Bunların tüm derdi muhalefeti baskı altına almak." dedi.
Adem Halat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.