20 Mayıs 2014 Salı


                                                          HABERLER

ATATÜRK DİYOR Kİ : BÜTÜN ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR.

  Dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ydı. Biz gençlerin onu yorulsak dahi takip etmemiz gerektiğini söylemiştir. Bu yüzden de “Bütün ümidim gençliktedir.”demiştir.

   Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak için 95 yıl önce bugün Samsun’a çıkmış, düşmanı yok etmiş ve bu yurdu kurtarmış Atatürk’e minnetarız. 












BELEDİYE BİNASINA YENİLEME

       İlçemizde bulunan belediye binasının dış cephesi Atatürk ve Bayrak resmi ile kaplandı. Alt tarafında da Kurtuluş Savaşı’ndan bir görüntü bulunuyor. Belediye binasının bu yeni şeklini görenler beğeniyor. 













KIZILAY TIRI ERDEK’TE

  Kan bağışı için Erdek’e gelen Kızılay Tırı Erdek’e geldi. Birkaç gün Erdek’te kalacak olan tır kan bağışını en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. 















ERDEK EURO STAR’DA
 

Euro Star Televizyonu’nda yayınlanan “Gezi Avcısı” programının çekimleri ilçemizde 15 Mayıs Perşembe günü itibariyle başladı. Kadir Çöpdemir’in “Koptu Geliyor” dizisinde yönetmenliğini yapmış olan Yönetmen Sinan Kaçar, “Gezi Avcısı” programında Erdek’e yer ayırdı.
21 Mayıs tarihine kadar ilçemizde çekimler yapacak olan ekip,Euro Star Televizyonu’nda yayınlanan “Gezi Avcısı” programında Erdek tanıtılacak.* Erdek Doğuş


















SADE BİR TÖRENLE BAYRAM

   Soma’daki facia nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Soma faciası nedeniyle Erdek’te sade bir törenle kutlandı. Ödüller de verildi.








SİZE ÖZEL HABERİMİZ VAR ... 

HOŞGELDİN ZEUS 

  Deniz Hanım ve Mehmet Bey’in Şinasi Bey’e hediyesi olan “Zeus” adlı köpek ailemize yeni bir üye olarak katıldı.
  Bahçede hem kısa bir piknik yaptık hem de Zeus’un gelişini kutladık. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.