16 Temmuz 2014 Çarşamba


                                                    
   



  
                                                                  HABERLER 

                             

                                                 ÇİFTE MUTLULUK YAŞIYORUZ

Erdek Gazetesi, Özel Erdek Gazetesi olarak adını değiştirdi. Gazetemiz hem 4. yılına hem de 100.sayıya … Bunun için de çifte mutluluk yaşıyoruz. Buna ulaşmak için gazetemizi bazı haftalar çıkarmıyorken, bazı haftalar birkaç kez çıkardık. Bizi takip etmeye devam edin.

Facebook  / Özel Erdek Gazetesi
Twitter     /  @ErdekGazetesi



   Erdek Gazetesi ilk olarak, A4 kağıdına, tek sayfa olarak çıkmaya başladı. Daha sonra iki sayfa oldu. Sonra da 4 sayfa … Ve 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren de A3’deyiz. Tüm hızla devam ediyoruz.
Değişikliklere hazır olun.
İlk gazetemiz yandadır.  



,





















                                   
                                                      UĞUR ERDEK’TEYDİ

           Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Erdek’e    geldi. Uğur muhtarlarla konuştu. Konuşmada Hüseyin Aysan da vardı. Partililer, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın davranışlarından memnun olmadığını belirttiler. Uğur, 10 Ağustos’taki seçimlerde oyların Erdoğan’a verilmesini isterken şunu söyledi: Bu seçimle de millete güvenmeyenler, korku Cumhuriyeti yaratanlar yine yenilgiye uğrarken, eski Türkiye dönemi de kapanacak.”dedi. Uğur, Erdek’e parkomat geleceğini de belirtti ve iftarını Erdek’te açtı.













                                              İLGEN’DEN EŞİNE MEVLİT

   Erdek Belediye Meclisi Eski Üyesi Mustafa İlgen geçen sene kaybettiği eşi olan Vildan İlgen’e Çarşı Cami’nde mevlit okuttu. Cami çok kalabalıktı. Mevlide, Kaymakam İsmail Kaygusuz, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Fatih Payal, AKP İlçe Başkanı Hikmet Onay ile birlikte birçok önemli isim katıldı. 














EMRE KAYA ERDEK’E GELİYOR

   Ünlü şarkıcılardan Emre Kaya, 1 Ağustos 2014’te Erdek’te Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz konser vermeye geliyor.
    Apayrı, Teşekkür Ederim gibi daha birçok şarkısı olan Emre Kaya’nın halkı büyük bir şekilde eğlendirmesi bekleniyor.

















              
                      ZIPKINLA BALIK AVLAMA YARIŞMASI

       Erdek’te geçtiğimiz günlerde zıpkınla balık avlama yarışması düzenlendi. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası İlhanlar-Doğanlar Mahalleleri arasındaki sahil şeridi ile Alkoz adası çevresinde gerçekleştirildi.

  Yarışmaya cumartesi sabahı saat 09.10′da atılan işaret fişeği ile start alan yarışmada 16 kulüpten 64 sporcu balık avlamak için yarışırken, ilk kez iki bayan sporcu da erkek rakiplerini geçmek için mücadele etti. Aksiliklere rağmen yarış devam etti.

  Dereceye giren sporculara CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve yarışmalara katılan ilk kadın sporculara İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdem Eren madalya ve kupalarını takdim ettiler.













YAZ YAĞMURU ÇABUK GEÇTİ

  Erdek’te cumartesi günü sağanak bir yağmur yağdı. Sokakta olup da şemsiyesini almayanlar
zor durumda kaldı. Yaz yağmuruydu kısa sürdü. O anlar objektiflere böyle yansıdı. 

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.