24 Aralık 2023 Pazar

VETERAN BASKETBOLCULARDAN RÖVANŞ MAÇI

Erdek Veteran Basketbol Takımı rövanş maçında karşılaştığı Bandırma Veteran Basketbol Takımına mağlup oldu.
Erdek Veteran Basketbol Takımı rövanş maçında karşılaştığı Bandırma Veteran Basketbol Takımına mağlup oldu. 
Erdek Veteran Basketbol takımı ile Bandırma Veteran Basketbol takımı 8 Aralık 2023 tarihinde Erdek’te ilk karşılaşmalarını yapmışlardı. Erdek Veteran Basketbol Takımının üstünlüğü ile sonuçlanan bu maçın rövanşı ise, 22 Aralık 2023 tarihinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi spor salonunda yapıldı. Önemli eksiklikleri olan Erdek Veteran Basketbol Takımı büyük bir mücadele sergilemelerine rağmen bu maçtan yenilgi ile ayrıldı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü iş birliği ile organize edilen bu maçlara Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy da yoğun ilgi gösterip maçlarda kendisi de oynuyor. İlerleyen günlerde Kaymakam Atasoy'un başkanlığında Bandırma, Çanakkale ve Bursa’nın katıldığı bir toplantıda 4’lü turnuva yapılması planlanacak. Erdek’te yapılacak olan bu turnuvaya Erdek halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.