19 Nisan 2023 Çarşamba

ERDEK KEMAL KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ'NDEN AÇIKLAMA

Erdek Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörleri Zeynep Kızıldağ ve İsa Cem Sezer açıklamalarda bulundu.
Erdek Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörleri Zeynep Kızıldağ ve İsa Cem Sezer açıklamalarda bulundu.
Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri'nin Erdek koordinatörleri Zeynep Kızıldağ ve İsa Cem Sezer açıklamalarda bulundu. 
İlk olarak konuşan Kızıldağ, "Bundan yaklaşık 1 yıl önce Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklamadan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olarak 13. Cumhurbaşkanımızı desteklemek adına partilerin haricinde kurulduk ama tabi ki Cumhuriyet Halk Partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanları tarafından kuruldu. Biz bir parti değil Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen bir platformuz. Türkiye çapında olan bir platformuz biz de Erdek koordinasyonunu üstlendik." 
Genellikle destekle karşılaştıklarını belirten Kızıldağ, "İnsanlar özellikle şu anki ekonomiden çok yıldıklarını, bıktıklarını ve bir değişim istediklerini söylüyorlar. Zaten bizim platformumuz bu değişimi, kişiden bağımsız parlamenter sistemi, demokrasiyi, tek adam rejiminin kalkmasını desteklemekte. O yüzden güzel tepkiler alıyoruz. Genelde bağrına basanlar, çok mutlu olduğunu söyleyenler oluyor. Tabi ufak tefek tepkiler aldığımız da oluyor, onların da neden öyle tepki verdiğini dinleyip sonra kendi fikrimizi anlatıyoruz."
Verilerle konuştuğunu belirten Koordinatör Kızıldağ, "Veriler yapandan yapana değişir ama benim sahada gördüklerim, ilk turda biter." diyor.
Koordinatör İsa Cem Sezer ise, "Koordinasyonumuz Millet İttifakı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ulaşmakta zorluk çektiği kitlelere ulaşan, onlara 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlatan ve onun seçim kampanyasında destek veren bir koordinasyon. Biz Marmara Bölgesi'nin Balıkesir ilinde çalışan Erdek Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyonuyuz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekleyen partilerin seçim çalışmalarına iştirak ediyoruz. Broşürle afişle tanıtım çalışmaları yapıyoruz. İttifakta ayrı partiler var ama Kılıçdaroğlu'nu desteklemek gibi ortak bir kanaat oluştu. Tabi bizim işimiz yaşadığımız coğrafya itibari ile biraz daha rahat. Bu platform, Türkiye'nin 81 ilinde örgüt. Daha zorlanılan, daha ağır çalışmaların gerçekleştiği, arkadaşlarımızın daha zorlukla işlerini gördüğü yerler de var. Bizim nispeten coğrafyamız sosyal demokrata ait bir coğrafya." 
Sezer sözlerine, "Amacımız, bizimle birlikte olan seçmene moral vermek, kararsız seçmene dokunmak. Platformumuz Whatsapp grubu üzerinden haberleşiyor ve oldukça geniş katılımımız var. Belediye başkanımız, Millet İttifakı'nın başat partileri Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi ve Gelecek Partisi bizimle birlikte hareket ediyor. Bunun dışında Erdek'in sivil toplum kuruluşlarıyla çalışıyoruz. Erdek'in sosyal demokrat ve tek adam rejiminden rahatsız olan grubuyla iletişim halindeyiz. Kırsal mahallelerde çalışmalarımızı son 3-4 haftaya kadar yoğunlaştıracağız. Buralar da çalışmalarımız da bizim çok olumsuz tepkiyle karşılaştığımızı söyleyemem." 
Sezer sözlerine, "Ben ilk turda biteceğine eminim ama ikinci tura kalacakmış gibi çalışıyoruz. Ben Millet İttifakı'nın bileşenlerine, Erdek'in sivil toplum kuruluşlarına, sayın belediye başkanımıza, parti başkanlarımıza çalışmalarımıza destek olduğu için teşekkür ediyoruz. Bizi bundan sonra sahalarda daha sık göreceksiniz." diyerek son verdi.
Oğulcan Bölükbaşı
Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.