7 Aralık 2022 Çarşamba

MECLİS ARALIK GÜNDEMİ İÇİN TOPLANDI

Erdek Belediye Meclisi yılın son oturumunu yaptı.
Erdek Belediye Meclisi yılın son oturumunu yaptı.
Erdek Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat başkanlığında yapılan toplantıya CHP grubundan İbrahim Beyoğlu, Canan Kırdar, Hasan Yapakçı ve Çetin Gül; AK Parti grubundan Hüseyin Sezer mazeretli olduğu gerekçesiyle katılmadı.
Toplantıda 6 gündem, 5 ek gündem maddesi görüşüldü.
Gündemin 1. maddesinde, mimari estetik komisyon ücreti alınmamasına oy birliğiyle karar verildi. 
Gündemin 2. maddesinde, sosyal hizmet ve yardım yönetmeliği konusu için oy birliğiyle komisyona ek süre verildi.
Gündemin 3. maddesinde, Halitpaşa Mahallesi'nde bulunan ihdas parçasının otopark olarak tescillenmesi için kamu şerhi konulması oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 4. maddesinde, Yalı Mahallesi'nde bulunan ihdas parçasının otopark olarak tescillenmesi için kamu şerhi konulması oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 5. maddesinde, Yalı Mahallesi'nde bulunan ihdas parçasının otopark olarak tescillenmesi için kamu şerhi konulması oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 6. maddesinde, Ocaklar Mahallesi'nde bulunan ihdas parçasının otopark olarak tescillenmesi için kamu şerhi konulması oy birliğiyle kabul edildi.
1. ek gündem maddesinde, İYİ Parti'nin verdiği Kapıdağ bölgesinde yetişen organik ürünlerin satışının yapılması için bir yer ayrılması önergesi oy birliğiyle tüm komisyonlara havale edildi.
2. ek gündem maddesinde, AK Parti'nin verdiği bazı kırsal mahallelerin vergiden muaf sayılması önergesi belediyeyi zarara uğratacağı nedeniyle CHP ve İYİ Parti'nin oylarıyla reddedildi.
3. ek gündem maddesinde, İYİ Parti'nin verdiği Takunyacılar Sokak'ta piyasa canlılığı arttırmak için bir proje çalışması yapılması önergesi oy birliğiyle tüm komisyonlara havale edildi.
4. ek gündem maddesinde, AK Parti'nin verdiği deprem planlaması önergesi raporun hazırlanması için oy birliğiyle İmar Komisyonu'na havale edildi.
5. ek gündem maddesinde, AK Parti'nin verdiği ilçe girişindeki kavşağa trafik ışığı konulması konusu görüşüldü. 
Oğulcan Bölükbaşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.