8 Aralık 2022 Perşembe

FATİH BAĞCI, MHP İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN AYRILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, görevinden ayrıldığını açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, görevinden ayrıldığını açıkladı.
MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı'nın bugün yaptığı yazılı açıklama şöyle: 
20 Aralık 2017’de Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin oluruyla Erdek İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Bu hayatta tüm makamlar ve şahıslar geçicidir, asıl olan teşkilattır. Bu düsturu biliyorsak milliyetçi ülkücü harekete borçluyuz. Bu borcumu da son nefesime kadar teşkilatımızın bir neferi olarak ödeyeceğim.
20 Aralık 2017’de görev tebliğ edildiğinde malum 2016’da hainlerin partimizi ele geçirme hamleleri boşa çıkmıştı. 2017'de partimizi ele geçiremedikleri için kimini para vaadi ile kimini koltuk vaadi ile inandırıp partimizden istifa ettirdiler.
Bu süreçte biz 2017'de görevi ilçemizde teşkilat adına bir sandalye bile yokken ve bitmiş denilecek kadar az üyesi ile teslim aldık. Bu süreçte yönetime yazmaya kişi bulamazken kimse suratımıza bakmazken 'MHP tükendi sen macera mı arıyorsun?' derlerken benden desteğini esirgemeyen ve her daim yanımda olan başta ailem, Murat Koç, Gökhan Yıldırım, Haluk Nazlıoğlu, Oğuz Orhan, Ali Özgen ve Gökhan Demir’e teşekkür ederim.
Teşkilatın üstünde Allah’tan başka bir güç yoktur. Bilinmelidir ki makamlarda oturup teşkilatın zırhını kendine siper edenler, ilk başta Allah’ın rızasını gözeterek şehitlerimizin, gazilerimizin ve ağabeylerimizin yaptığı mücadele ve fedakarlıkları göz önünde bulundurarak hak ve adaletle kullanması gerekir.
5 yıl sürecinde 3 tane il başkanıyla çalıştım ve ilk iki il başkanında yaşamadığım sorunları son dönemde yaşadım, gerek telefonlarımızın açılmaması gerekse halkımızın adına ilettiğimiz taleplerin karşılık bulmaması ve bunun gibi bir çok sorun…
Bu sorunlara rağmen biz ilçemizde kimsenin telefonunu açmamazlık yapmadık kendimize danışman tutmadık. Bire bir halkımızın iyi gününde, sağlık sorunlarında, acı günlerinde bizzat yanında olduk.
Allah’a şükürler olsun ülkücü hafızamız da arşivlerimiz de yerinde! 2018’deki seçimlerde kimler tarafımdan ne amaçla satıldığımızı çok iyi biliyorum. Görevde kaldığımız süreçte bayrağı yere düşürmedik, lekelemedik ve kimseye de biat etmedik, adam adamı olmadık, dava adamı olduk çok şükür.
Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı görevimi bugünden itibaren bırakmış bulmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.