11 Haziran 2022 Cumartesi

KUŞCENNETİ FESTİVALİ'NİN İKİNCİ GÜNÜ'NDE MELEK MOSSO SAHNE ALDI

31. Uluslararası Kuşcenneti Festivali'nin ikinci günü de eğlenceli geçti.
31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin ikinci gününde çocuklar "Çocuk Şenliği'nde" doyasıya eğlendi. Çocukların aileleriyle birlikte büyük ilgi gösterdiği şenlikte şişme oyun grupları, geleneksel çocuk oyunları ve parkur etkinlikleri gerçekleştirildi.
Ardından Özel Oytun Türkoğlu'nun "Kendi Blockcahin Projeni Nasıl Geliştirir ve Markalaştırırsın? söyleşisi gerçekleştirildi. Söyleşide bilgisayarın ve iletişim teknolojilerinin tarihsel gelişimi, markalama ve "blockchain" hakkında önemli bilgiler anlatıldı.
Günün devamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Oda Müziği Topluluğu, müziğin büyülü tınılarını Bandırma'ya getirdi. "Nefesli Quarted" konseri ile dinleyicilere eşsiz müzik ziyafeti sunuldu.
Festival akşamında İlker Ayrık ve Aykut Taşkın'ın Barış Manço Kültür Merkezi'nde sunduğu tiyatro oyunu ilgiyle izlendi. 
Gecenin sonunda ise son zamanlarda medyada büyük ilgi odağı olan ve birçok konseri iptal edilen Melek Mosso sahne aldı. Mosso konserini büyük bir kalabalık ilgiyle takip ederek şarkılarına da eşlik etti.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.