11 Haziran 2022 Cumartesi

DURSUNBEY YOLUNDA FECİ KAZA

Dursunbey'de düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankeri çarpıştı. Korkunç kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirdi.
Kaza, saat 11.30 sıralarında Kepsut-Dursunbey kara yolunun Naipler Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. 
Dursunbey'den Balıkesir’deki bir düğüne gitmek için yola çıkanların içinde bulunduğu minibüs ile karşı yönden gelen süt taşıma tankeri, kafa kafaya çarptı. Kazada 6 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçlardan çıkarılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 2'si daha kurtarılamadı. Can kaybı 8'e yükseldi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Balıkesir Kepsut-Dursunbey Karayolundaki Trafik kazasında hayatını kaybeden 6 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralanan 15 vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Balıkesir Valimiz ve tüm birimlerimiz olay yerinde, teyakkuz halinde durumu takip ediyor Hemşehrilerimize geçmiş olsun." mesajını paylaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.