29 Mayıs 2022 Pazar

BAŞKAN KARIŞIK VAN'DA

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı nedeniyle Van'a gitti.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile Van'da gerçekleşen Belediye Başkanları Çalıştayı'na katıldı.
CHP'li 248 belediye başkanının katıldığı çalıştayda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu memleketi kimseye soydurtmayacağız. Makamı ve mevkisi ne olursa olsun her karanlık odağın üzerine gitmek bizim görevimizdir." dedi.
Kılıçdaroğlu konuşmasının bir kısmında da "11 büyükşehir belediyemiz, 10 il belediyemiz, 177 ilçe belediyemiz ve 50 belde belediyemiz olmak üzere 248 Belediye Başkanımız var. Toplam nüfusun yüzde 51.7’sine hizmet veriyor. Yani toplam nüfusun yarısından fazlasına CHP’li belediyeler hizmet veriyor. 2019’dan bu yana 4 milyon 800 bin haneye sosyal yardım yapıldı. Nüfusun yüzde 51.7’sini oluşturan bölgede, belediye başkanlarımızın olduğu yerde 4 milyon 800 bin haneye sosyal yardım değeri 12 milyar Türk lirası. Eğer bu sosyal yardımlar yapılmasaydı bugün çok daha ciddi sosyal patlamalarla Türkiye karşı karşıya kalabilirdi. Dolayısıyla var olan siyasal yapının, iktidar yapısının, bizim topluma verdiği hizmetler dolayısıyla bize teşekkür etmesi lazım. Belediye başkanlarının verdiği hizmetler dolayısıyla belediye başkanlarımıza teşekkür etmesi lazım." ifadelerini kullandı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.