31 Mayıs 2022 Salı

ALEYNA KARACA'YA ODALARDAN KUTLAMA

ISF Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Dünya İkincisi olan Milli Sporcu Aleyna Karaca'ya ilçemiz odalarından kutlama yapıldı.
19 Mayıs'ta Fransa'nın Normandinya şehrinde düzenlenen ISF Atletizm Dünya Şampiyonası'nda Dünya İkincisi olan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Milli Sporcu Aleyna Karaca ve Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan oda başkanları tarafından kutlandı.
Dün Erdek Ticaret Odası'nda düzenlenen kutlamaya Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Avlar ve Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör de katıldı. Milli Sporcu Aleyna Karaca ve Milli Antrenör Niyazi Gülhan pasta keserken oda başkanları onları gönülden tebriklerini ilettiler ve başarılarının devamını dileyerek hediyelerini takdim ettiler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.