14 Ocak 2022 Cuma

SU SPORLARINI GELİŞTİRMEK HEDEFLENİYOR

Erdek'te su sporlarını geliştirmek hedefleniyor.
Erdek'te su sporlarının geliştirilmesine yönelik proje hazırlık toplantısı yapıldı. Erdek Kaymakamlığı'nın da proje ortağı olduğu sunum toplantısı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinde gerçekleştirildi. Kaymakam Atasoy, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel sekreteri, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğretim görevlileri ve Erdek'teki kurum amirlerinin katılımı ile yapılan proje sunum toplantısında ilçemizde düzenlenecek su sporları planlandı. 
Erdek'te su sporlarının geliştirilmesine yönelik hazırlanan projenin Erdek'e önemli katkı vereceğini ifade eden Kaymakam Atasoy; "Tüm kurum amirlerimizin katılımı ile hazırlanan proje hazırlık toplantısını gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışmaları, yürütülen, planlanan yatırım ve projelerimizi değerlendirdik. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlik, beraberlik ve uyum içinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olacağız." dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.