22 Ocak 2022 Cumartesi

MUSA ALİOĞLU: TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde tüm adaylara eşit mesafede olduklarını açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde tüm adaylara eşit mesafede olduklarını açıkladı.
31 Mart 2022'de yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi hakkında açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu'nun yaptığı yazılı açıklama şöyle: "Kamuoyuna duyurudur! 
31 Mart 2022'de yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine gerek kamuoyunda gerek sosyal medya ve yerel basında birçok kardeşimiz, arkadaşımız, hemşehrimiz başkanlık adaylığını açıklamıştır. Oda seçimlerine iki buçuk aydan kısa bir zaman kalmıştır. Kamuoyunda bilgi kirliliğine neden vermemek adına bu açıklamayı yapmaya lüzum ve gerek duydum. 31 Mart 2022 de yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde seçime katılacak olan tüm aday kardeşlerime, arkadaşlarıma, hemşehrilerime Adalet ve Kalkınma Partisi Erdek İlçe Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak aynı mesafede ve eşit yaklaşımdayız. 
Hiçbir aday ile partimiz kesinlikle ilişkilendirilemez. Yetki ve takdir sadece ve sadece Erdekli esnaf kardeşimindir. Bu bağlamda 31 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine katılacak olan tüm aday kardeşlerime şahsım ve partim adına başarılar diliyor, 
Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun diyorum. Saygılarımla. 
Musa Alioğlu 
Adalet ve Kalkınma Partisi Erdek İlçe Başkanı"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.