29 Ocak 2022 Cumartesi

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ARİF DEMİR: ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ

31 Mart 2022'de yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi öncesi İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir açıklamalarda bulundu.
31 Mart 2022'de yapılması planlanan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi öncesi İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti Erdek  İlçe Başkanı Demir yaptığı açıklamada, "Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşları siyaset üstü yerlerdir. Buralara siyaseti bulaştırmamalıyız. Çünkü aynı yerlerde her görüşten insan bulunur. Bunlar görüşlerini ön plana çıkarmadan herkese eşit hizmet ederler ve etmelidirler de. 31 Mart'ta Erdek te Esnaf Sanatkarlar odasının seçimi var. 6 aday var. Biz, İYİ Parti olarak 6 adayın da yanındayız 6 adaya da eşit mesafedeyiz. Parti olarak hiç birini ön plana çıkarmıyoruz. Adaylarımızın hepsi de birbirinden değerli hepsi de alanlarında başarılı, esnaflarımızın sorunlarını bilen insanlar. Hangisi seçilirse seçilsin esnaflarımızın sorunlarını çözmek için gayret sarf edeceklerine inanıyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı'nı, kendileriyle uyumlu çalışacaklarına inanan esnaflarımız seçecektir. Tekrar ifade etmek istiyorum. Biz sadece Esnaf Sanatkarlar Odası için değil daha sonraları yapılacak olan tüm oda ve STK seçimlerinde tarafsız ve tüm adaylara eşit mesafede olacağımızı özellikle vurguluyorum. Tüm siyasi partilerden de aynı duyarlılığı bekliyoruz. Seçilecek olan Oda ve STK başkanları hepimizin başkanıdır. Seçimlerde kardeşliğin ve Erdek'imizin kazanmasını temenni ederek seçilecek başkanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.