10 Ocak 2022 Pazartesi

CHP'DEN ÖĞRENCİLERE KAHVALTI

CHP Erdek İlçe Başkanlığı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilere kahvaltı verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilere kahvaltı verdi.
CHP Erdek İlçe Başkanlığı dün sabah parti binasında üniversite öğrencilerine kahvaltı verdi. Öğrenciler bir araya gelerek hem fikirlerini paylaştılar hem de sosyal bir etkinliğe katılmış oldular. 
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna yaptığı yazılı açıklamada, "Bir lider düşünün, kahraman bir milletin önünde içeride ve dışarıda türlü olumsuzlukla mücadele etsin. Ülkelerle savaşsın. Zaferler kazansın. En zorlu devrimleri yapsın ve desin ki, "Bütün ümidim gençliktedir." Atatürk tabi ki! Onun gençlerinin dimdik ayakta durduğunu bu sabah bir kez daha gördük. Üniversiteli gençlerimizle gurur duyuyoruz ve onlara emeği geçen, katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.