18 Eylül 2021 Cumartesi

İYİ PARTİLİ BAŞKANLAR ERDEK'TE BULUŞTU

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural Erdek'teydi.
Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural bugün ilçemize gelerek partilerinin aylık toplantısını Erdek'te gerçekleştirdi.
Balıkesir İYİ Parti İlçe Başkanlarının ve üyelerinin katıldığı toplantı öncesi ilçemiz esnafını ziyaret eden Ural esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. Ardından Gül Plaj Oteli'ne geçerek yemekte bir araya geldiler. 
Yemekte konuşma yapan Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Sizleri Erdek'te ağırlamaktan çok mutluyuz, memnun olduk. Her zaman bekliyoruz. İYİ'ler zaten birbirlerinin devamlı yanındadır. Bu birlikteliği her zaman, her yerde göstermemiz gerekiyor. Bugün de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum." diyerek sözü İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural'a bıraktı. Ural yaptığı konuşmada, "Erdek İlçe Başkanımız çok kıymetli bir günde İlçe Başkanları toplantısı planlamış. Bugün Erdek'in kurtuluş günü. Esnafı ziyaret ettik, halka merhaba dedik. Bitirin bu işi çok az kaldı, lütfen ne gerekiyorsa yapın. Eminim herkesin kafasında aynı şey. Kimisi İYİ Parti olarak, kimisi ittifak olarak çok büyük bir sorumluluk yüklediler bize. O kurtuluşun 100. yılına giderken ikinci yüzyılda bu insanların gölgesinde bizi bırakmayın. İnşallah biz bunu hep beraber İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak başaracağız." dedi.
 Konuşmaların ardından İYİ Parti İl Başkanlığı'nın hazırladığı video izlendi. Daha sonra İl Başkanı Özlem Ural ve ilçe başkanları partilerinin toplantılarını yaptılar. 
Adem Halat - Oğulcan Bölükbaşı









Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.