19 Eylül 2021 Pazar

ERDEK'TE GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

19 Eylül Gaziler Günü Erdek'te kutlandı.
19 Eylül Gaziler Günü Erdek'te kutlandı.
Saat 10.00'da ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İkmal Yarbay Hakan İşbaş günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ömer Karakaş ve Belediye Başkanı Burhan Karışık gazilere hediye vererek Gaziler Günlerini kutladı.
Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ömer Karakaş, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Oğulcan Bölükbaşı

















Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.