28 Kasım 2017 Salı

BAŞKAN SARI'DAN OKULLARA VE ÖĞRETMENLERE ZİYARET

  Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, geçtiğimiz cuma günü 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde şehir dışında olması sebebiyle kutlayamadığı öğretmenlerin ve idarecilerin gününü dün okullara giderek kutladı.

     Başkan Sarı, geçtiğimiz hafta 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler günü dolayısı ile Erdek Halit Paşa İlkokulu, 18 Eylül Ortaokulu, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Vehbi Ç.Anadolu Lisesi, Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Nerime Yüksel Ortaokulu, İstiklal İlkokulu, Muzaffer Gürer Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’nde görev yapan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
24 Kasım Öğretmenler Gününde şehir dışında olması sebebiyle ziyaretini pazartesi gününe erteleyen Belediye Başkanı Hüseyin Sarı; “Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Erdek Belediyesi olarak eğitim için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz” açıklamasında bulundu.
Tüm öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler gününe özel baskılı kupa bardak armağan eden Başkan Sarı’ya teşekkür eden öğretmenler, bu özel günlerinde hatırlanmanın mutluluğunu dile getirdiler. 

 Sarı,  Çarşamba günü (yarın) ise tüm Kapıdağ gezilerek, mahallerimizde bulunan okullardaki görev yapan öğretmenlerimiz de aynı şekilde ziyaret edilecek. 
*Haber Merkezi









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.