11 Mayıs 2021 Salı

AŞAĞIYAPICI'DA HANE KARANTİNASI

İlçemize bağlı kırsal Aşağıyapıcı Mahallesi'nde vaka ve temaslıların artması sebebiyle hane karantinası uygulanmasına karar verildi.
 İlçemize bağlı kırsal Aşağıyapıcı Mahallesi'nde vaka ve temaslıların artması sebebiyle hane karantinası uygulanmasına karar verildi.
  Erdek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Başkanlığı'nda toplanarak koronavirüs (Covid­-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, 9 Mayıs saat 11:00’den itibaren ikici bir karara kadar  ilçemiz Aşağıyapıcı Mahallesi'nde vaka ve temaslı sayılarının giderek artması sebebi ile vaka ve temaslıların bulunduğu hanelerin hane karantinasına alınmasına ve karantinalı hanelerin, hane giriş-çıkışlarının sorumlu kolluk birimi tarafından kontrol altında tutularak takip ve denetimin sağlanmasına karar verildi.
 Yapılan açıklamanın devamında, "İlçemiz Paşalimanı, Tuzla ve Halitpaşa Mahalleleri'nde Covid-19 vaka ve temaslı sayılarının azalması sebebiyle hane karantina kararlarının 9 Mayıs saat 11:00 itibariyle kaldırılmasına, mevcut hasta ve temaslıların izolasyonuna devam edilmesine ve denetimlerin ilgili birimlerce yapılmasına karar verilmiştir." denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.