18 Mayıs 2021 Salı

19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın Erdek'teki kutlama programı açıklandı.
 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıldönümünün ilçemizde yapılacak olan tören programı açıklandı.
 İlk yarın saat 10.00'da ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda ilçemiz Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu yapacak. Konuşmanın ardından şiirler ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okunacak. Milli sporcuların tanıtılması ve ödül töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören sona erecek.
 İkinci tören Covid-19 tedbirleri kapsamında dijital ortamda gerçekleşecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. Ardından Gençliğin Ata'ya cevabı ve şiirler okunacak. Dijital program halk oyunu gösterileri ile sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.