25 Nisan 2021 Pazar

YILMAZ: KANALİZASYON İNŞAATI 66 MİLYON TL'YE MAL OLACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek'te devam eden kanalizasyon ve atık su arıtma tesisinin 66 milyon TL'ye mal olacağını belirtti.
 Erdek'te yapımı devam eden Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Projesi'ni Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, perşembe günü ilçemize yaptığı ziyaret kapsamında projeyi incelemişti.
 Dün sosyal medya hesabından projeyi incelediği anların fotoğraflarını paylaşan Başkan Yılmaz, "Erdek ilçemizi modern altyapıya kavuşturacak, bölgenin atık su sorununa çözüm getirecek aynı zamanda suyun kalitesini yükseltecek olan ve 66 milyon TL'ye mal olan Erdek Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Projesi kapsamında devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik." ifadelerini kullandı. 
 17 Aralık 2020'de ihalesi yapılan, 15 Mart'ta ise yapım çalışmalarına başlanan inşaat tesisi ilçemiz Zeytinli Mahallesi'nde devam ediyor. 2023 tarihine kadar bitirilmeye çalışılıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.