24 Nisan 2021 Cumartesi

23 NİSAN'DA KORTEJ YAPTILAR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bandırma ve Gönen'de kortej yaparak araçlarla caddelerde dolaştılar.
 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir kortejle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Bandırma ve Gönen sokaklarında akşam da merkez ilçelerde büyük bir kortejle tur atarak çocukları selamlayan Başkan Yılmaz’ı, çocuklar ellerinde Türk Bayrakları ile balkonlarından selamladı. 
 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinden kutlamak zorunda kalan çocukların ayağına götürdü. Geçtiğimiz yıl Balıkesir merkez ilçelerdeki çocuklarla bir araya gelen Başkan Yücel Yılmaz, bu yıl gündüz, Bandırma ve Gönen sokaklarında akşam da merkez ilçelerin sokaklarında muhteşem bir kortejle çocuklarla buluştu. Bandırma’da bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinasyon Başkanlığı önünden başlayan büyük bir kortejle motosikletliler ve içerisinde maskotların olduğu, çocuk şarkılarının çaldığı üzeri açık otobüs eşliğinde kırmızı bir vosvosla çocukları selamlayan Başkan Yılmaz, Bandırma ve Gönen turu attı. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın da eşlik ettiği kortejde, Başkan Yılmaz’ı balkonlarına çıkarak ellerindeki Türk Bayrakları ile karşılayan çocukların coşku ve mutlulukları gözlerine yansıdı. İftar sonrasında ise merkez ilçelerde beraberinde Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile üzeri açık otobüste çocukları selamlayan Başkan Yılmaz, bayram coşkusunu evlerinde yaşayan çocukların sevincine ve heyecanına ortak oldu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.