30 Nisan 2021 Cuma

KISITLAMAYI TATİLE ÇEVİRDİLER

17 günlük kısıtlama başlamadan önce ilçemize gelenlerle birlikte yoğunluk yaşandı.
 17 günlük tam kapanma başlamadan önce ilçemize çevre illerden gelen vatandaşlarla birlikte yoğunluk oluştu.  
 Pazartesi akşamı açıklanan 17 günlük tam kapanma sonrası Perşembe günü 19.00'a kadar ilçemizde ikinci konutu bulunan vatandaşlar ilçemize akın etti. 17 günlük kısıtlamanın içinde Ramazan Bayramı tatili olunca da kısıtlamayı tatile dönüştürenler Erdek girişinde, Adnan Menderes Caddesi'nde, Havuzlu Meydanı'nda ve Hükümet Caddesi'nde trafik yoğunluğu oluşturdu. İlçemizden gemilerle adalara gitmek isteyen vatandaşlarla limanda kuyruklar oluştu. Dün kısıtlama saatine kadar bu yoğunluk zaman zaman görüldü.
 Yine kısıtlamadan muaf olmak isteyen vatandaşlar da izin belgesi almak için Kaymakamlık önünde yoğun bir kalabalık olduğu için uzun süre beklemek zorunda kaldı.
 İlçemize gelenler ise kısıtlama öncesi caddelerde ve sokaklarda alışveriş yaparken sahillerde ve parklarda ise keyif yaptılar.
 Erdek halkı ise ilçemizde zaten mevcut vakalar varken bir de dışarıdan gelen vatandaşlarla koronavirüs vakalarının artacağından dolayı endişeli.
(Fotoğraf: İbrahim Şahin)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.