7 Kasım 2020 Cumartesi

İYİ'LER ERDEK'TE BULUŞTU

 İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Erdek'te bir kahvaltıya katıldı.
 Bugün Erdek'teki bir çay bahçesinde kahvaltıya katılan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, eski milletvekili ve bakan Baki Ataç, İYİ Parti Balıkesir İlçe Başkanları ve Erdek İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir katıldı.
 İlk konuşmayı yapan Erdek İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, "Bugün sizleri burada görmekten son derece mutluyum. Hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. İYİ'ler her zaman özellikle zor günlerde birlik beraberliğini dosta düşmana gösterir. Biliyorsunuz zor zamanlarda parti içi ve parti dışı mihraplar partimize 'çamur at izi kalsın' mantığıyla çamur atmaya çalışıyorlar. Biliyorsunuz ki, İYİ'lerin üzerine çamur yapışmaz, izi de kalmaz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in yanında olduğumuzu bir kez daha haykırıyorum. Bizim ve partimizin yegane amacı vatanımız, bayrağımız ve milletimizdir. Biz de hiçbir menfaat beklemeden 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır.' düsturuyla elimizden gelen her şeyi yapıp elimizi de taşın altına koyuyoruz. Tabiri caizse sadece elimizi değil başımızı da taşın altına koyduk. Biz de gündüz gece demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle İzmir'de meydana gelen deprem dolayısıyla hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ayrıca vatanımız için canını veren tüm şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.
 Arif Demir'in konuşmasının ardından sözü Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney aldı. Güney, "İYİ Parti'nin yerel yönetimlerde icraatı ile ilgili halk tarafından seçilmiş görevli bir kişiyim. Biz belediye başkanı olarak devletin bir memuruyuz. Özelliğimiz sadece ve sadece seçilmiş olmamız. Sayın Genel Başkanımızın talimatı şudur: Bir, partizanlık yapmayacaksınız, ayrım yapmayacaksınız, adam kayırmayacaksınız, kısacası adaletli olacaksınız. Biz de bu doğrultuda partimizi Susurluk'ta bütün halkı kucaklayarak temsil ediyoruz ve sonuna kadar bu şekilde devam edeceğiz. Halkımı seviyorum, ülkemi seviyorum, Ne Mutlu Türk'üm diyene." dedi.
 Son olarak konuşan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural organizasyon için Arif Demir'e teşekkür etmesinin ardından sözlerine şöyle devam etti: "Bizim İYİ Parti olarak gerçekten iktidara yürüyüşümüz söz konusu. Bu yürüyüş esnasında karşılaşacağımız şeyler yavaş yavaş etrafımızda oluşmaya başladı. Ama inanın biz bunlara takılmayacağımız ufak tefek konular olarak görüyoruz ve bu birlik beraberliğin bozulmasına müsaade etmeden hem Balıkesir'de hem de 81 ilin il başkanları olarak çok büyük bir destek söz konusu. Meral Başkanımıza irade teslim etmeye kadar giden bir süreç söz konusu. Biz Türkiye'de şuna sahip çıkmak istiyoruz: Kurucu iradenin bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmak üzere yola çıktığımız için ben tahmin ediyorum ki, İYİ Parti tüm bu olumsuzluklara rağmen birlik beraberliğini bozmadan tam tersi büyüyerek, eksilmeden yoluna devam edecek ve Allah nasip ederse biz bunu başarıyla taçlandıracağız." dedi. Sözlerine depremin bir gerçek olduğunu, önlem almamız gerektiğini belirterek hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.
 Kahvaltının ardından İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural başkanlığında İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. 
(Fotoğraf: İbrahim Şahin)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.