26 Eylül 2020 Cumartesi

MHP ERDEK'TE FATİH BAĞCI GÜVEN TAZELEDİ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Teşkilatı, 6. Olağan Kongresini yaptı.
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Teşkilatı bugün ilçemiz Öğretmenevi lokalinde 6. Olağan Kongresini düzenledi.
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Divan başkanlığına Cevdet Gürcan, divan üyeliğine Hakan Başkır, Erhan Yırrıcalı, Niyazi Tunç seçildi. 
 Divan başkanı Cevdet Gürcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okudu.
 Bahçeli, Doğu Akdeniz'de yaşanan olaylara ve koronavirüse dikkat çektiği mesajda Cumhur İttifakı'na da vurgu yaptı. Mesajın okunmasından sonra denetim ve faaliyet raporları okundu. Gelirin ve giderin 15 bin 800 TL olduğu açıklanan ilçe teşkilatında hiçbir kurum ve kişiye borcu olmadığı açıklandı. Bu raporların da kabul edilmesinin ardından pandemi dolayısıyla siyasi konuşmalara yer verilmeyerek seçime geçildi.
 Tek listeyle girilen seçimde mevcut başkan Fatih Bağcı güven tazeledi.
 Asil yönetim kurulu, Ali Özgen, Gökhan Demir, Murat Koç, Ali Nejat Simitçi, İsmail Dalgıç, İbrahim Kulal, Rıza Tüzel, Emre Tikveş, Osman Çolakoğlu, Gökhan Çetin, Musa Kalbur, Gürbüz Aycan, Vehbi Uguz, Hasret Zengel'den oluştu.
 Yedek yönetim kurulunda ise Levent Koç, Oğuz Orhan, Gökhan Akyıldız, Hasan Hüseyin Sarı, Emre Teke, Burak Dalkesen, Tolga Sarı, Çağatay Tuna, Kadir Dalkesen, Gökhan Koç, Zeynel Abidin Külekçi, Erman Turan, Abidin Şahin, Seyfi Bulut yer aldı.
 İl delegeleri şu isimlerden oluştu: Fatih Bağcı, Ali Özgen  Murat Koç, Emre Tikveş, İsmail Dalgıç, Rıza Tüzel, Gökhan Demir, Osman Çolakoğlu.
 Yedek il delegeleri ise şu isimlerden oluştu: Levent Koç, Oğuz Orhan, Gökhan Akyıldız, Tolga Sarı, Seyfi Bulut, Kadir Dalkesen, Zeynel Abidin Külekçi, Gökhan Koç.
(Haber ve Fotoğraf: Oğulcan Bölükbaşı)










Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.