30 Eylül 2020 Çarşamba

ERDEK DEVA PARTİSİ İLK OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

 Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Teşkilatı ilk olağan kongresini gerçekleştirdi.
 Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Teşkilatı ilk olağan kongresini bugün ilçemiz Kafkas Motel'de gerçekleştirdi.
 Maske ve sosyal mesafe kuralına uygun kongreye DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, Sosyal ve Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Komisyon Başkanı Elif Esen, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri Ahmet Edip Uğur, Tunahan Elmas, Kadircan Kosdere, İlker Çelik, Çanakkale DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, DEVA Partisi bazı ilçe başkanları, Erdek DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Sever ve delegeler katıldı.
 Divan heyetinin seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın mesajı okundu. Raporların ibra edilmesinin ardından ilk konuşmayı İlçe Başkanı Murat Sever yaptı. Sever, konuşmasında, "Yönetilemez, öngörülemez bir Türkiye'de yaşamaya başladık. İnsanların kutuplaştırıldığı, herkesin kendi yarınını göremediği bir Türkiye gidişatına dur demesi gerektiğine karar veren ve sizlerin desteğiyle bu hareketi başlatan liderimiz Ali Babacan önderliğinde Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kuruluşu yapıldı. Bu değerli teşkilatın Erdek'te temsilciliğini bize lütfeden ve bu teşkilatın kurulmasında bize görev veren herkese teşekkür ediyorum ve aldığımız bu görevin, sorumluluğun bilinci içerisinde olduğumuza emin olmanızı istiyorum. Ekibimle birlikte Erdek'te ve bölgemizde partimizi ve yerelde başarıyı getireceğimize inancım tamdır. Bu konuda sizlere söz veriyoruz." dedi.
 Ardından DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir söz aldı. Aydemir, "Dünden itibaren biz Ayvalık ilçemizle kongrelerimize başladık. Bugün Erdek, ondan sonra da iki merkez ilçemiz. Daha sonra 7 ilçemizi tamamlamış olacağız. Büyük değişim yolculuğunda destek ve hayır dualarınızı, öncelikle Erdek ilçemizden, Balıkesirimizden, ülkemizden, milletimizden eksik etmemeniz temennesiyle sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum." dedi.
 Daha sonra sözü alan DEVA Partisi Balıkesir Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Edip Uğur, "7 ilçeden sonra il kongresi, diğer ilçeleri de tamamladıktan sonra da Balıkesir'de de birinciliğe koşacağız. Genel seçimde olsun yerel seçimde olsun DEVA'nın sesi duyurulacaktır. Murat Sever kardeşim de görevi aldıktan sonra teşkilatı oluşturdu. Kendisi sağ olsun var olsun. Şu anda maalesef hükümet o kadar sorumsuz ki. Sorumsuz bir hükümet ülkeyi sevk ve idare ediyor. Milletin güveni kalmamış, itimadı kalmamış. Kimse yatırım yapmıyor. Yabancı sermaye gelmiyor. Dolayısıyla istihdam yok. Muazzam bir işsizlik var. İnşallah DEVA bütün dertlere deva olacak. Hep birlikte el ele çalışacağız, başaracağız. Başarmak mecburiyetindeyiz. Bu memleket bizim, ülkemizi seviyoruz. Onun için yollara düştük tekrar yoksa ne işim var benim siyasette? Maalesef bizim, artık AKP'de diyeceğim hizmet eden, iş yapan liyakat sahibi adam yaramaz. İtaat alan, emre göre hareket eden adam lazım. Eğer senin bir fikrin varsa bir şeyler yapıyorsan, "Sen çok ileri gittin kardeşim Göze batmaya başladın." derler. Onun için ülke bu hale geldi. Bu böyle olmaz. Her şeyin bir usulü var, bir erkanı var, bir ilmi var. İnşallah DEVA bunu gerçekleştirecek. Erdek kongremiz, Erdek'imize, Balıkesir'imize, ülkemize, partimize hayırlı olsun.
 Kurucu kurul üyeleri Tunahan Elmas ve Elif Esen'in konuşmalarının ardından seçime geçildi.
 Tek listeyle girilen seçimde Murat Sever güven tazeleyerek yeniden DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı oldu.
 Asil yönetim kurulu üyeleri: Şamil Arslan, Dilek Ener, Metin Elitok, Uğur Kerem Demirci, Kerem Çile, Selin Elitok, Gökhan Fıçıcıoğlu, Murat Gürses, Buse Çile, Saliha Özgü.

 Yedek yönetim kurulu üyeleri: Salih Akyıldız, Hakan İspahi, Bekir Bilen, Gökhan Avcı, Hakkı Tümer.

 İl delege adayları: Murat Sever, Şamil Arslan, Dilek Ener, Metin Elitok, Uğur Kerem Demirci, Gökhan Fıçıcıoğlu, Murat Gürses, Saliha Özgü, Kerem Çile, Salih Akyıldız, Selin Elitok.

Haber-Fotoğraf: Oğulcan Bölükbaşı
















Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.