27 Ağustos 2020 Perşembe

VALİ ŞILDAK'TAN ERDEK'E ZİYARET

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ilçemize ziyarette bulundu.
 Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ilçe ziyaretleri programı kapsamında dün ilçemizi ziyaret etti.
 İlk olarak Hükümet Konağı'na gelen Vali Hasan Şıldak’ı; Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Faik Karabaş, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halil İbrahim İlanku ve Sahil Güvenlik Komutanı Yzb. Bekir Can Kalyoncu karşıladı.
 Kaymakamlık makamında ilçe protokolü ile kısa süreli toplantı yapan Vali Hasan Şıldak, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’dan ilçemizin idari ve fiziki yapısı, eğitim, güvenlik, sağlık konuları ile vatandaşlara sunulan kamu hizmetleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra Vali Hasan Şıldak; Erdek TCSG-94 Sahil Güvenlik Botunu ziyaret etti. 
 Ziyaretin ardından da Şeker Kampı'nda İlçe İdare Amirleri ile bir araya gelerek tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
 Vali Şıldak; İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından ilçemizde bulunan bazı iş yerlerini denetledi.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.