30 Ağustos 2019 Cuma

MİLLİ SPORCUDAN ERDEK ATLETİK GSK'YE ZİYARET

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli ve Avrupa Şampiyonu Tuğba Güvenç, Erdek'te.
 Milli Antrenör ve Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Niyazi Gülhan ve sporcuları tarafından ilçemiz 18 Eylül Stadyumu'nda karşılanan Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli sporcu Tuğba Güvenç, sporculara tanışarak sporculara önerilerde bulundu.
 Sporcularla birlikte antrenman yaparak onlarla birlikte çalışmalara katılan Milli Atlet Güvenç'e karşılama esnasında çiçek takdim edildi.
  Milli Antrenör ve Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Niyazi Gülhan, "Beni kırmayarak Erdek’e gelip misafirim olan Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Tuğba Güvenç ve Milli Takım Antrenörü kardeşim Alper Yüksel’e teşekkür ediyorum. Sporcularımın büyük bir hayranlıkla takip ettiği başarılı sporcumuz Tuğba, sporcularıma çok büyük bir ışık oldu. Bu zamana kadar çok büyük başarılar elde eden Tuğba, bundan sonrada çok büyük başarıları kazanacaktır. Bütün dualarımız Tuğba’yla. Kardeşim Alper ve Tuğba, en kısa zamanda yine bekliyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.