15 Mayıs 2019 Çarşamba

ÖZEL BİREYLERDEN ENGELLİLER HAFTASI GÖSTERİSİ

Engelliler Haftası kutlandı.
  10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Erdek Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen programa Kaymakam Ekrem Çalık eşi Zeynep Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, engelli aileleri ve vatandaşlarımız katıldı.
  Saat 16.00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Engelliler ve Engelli Aileleri Derneği (ENGEL-DER) Başkanı Meliha Söğüt konuşma yaptı. Söğüt, konuşmasında dünyada yaşam eşitliği olmasa da destek ile başarabilen engelli kişilere yardım etmenin önemli olduğunun altını çizdi. Engellilerin toplum üzerinde bir yük değil tam tersine yardımlaşmanın tesisi için fırsat olduğunu belirtti. Gelen herkese de teşekkür etti. 
 Ardından kürsüye çıkan Kaymakam Ekrem Çalık, ENGEL-DER'in tüm çalışmalarını desteklediklerini ve destekleyeceklerini belirterek tüm özel çocukların günlük hayata katılmasının sağlanmasını gerektiğini söyledi.
 Etkinlik, video gösterimi, engelli çocukların bayrak açması, ritim gösterisi, halk oyunu efe gösterisi, otizmli çocukların dans ve drama gösterisi sona erdi.
Fotoğraf: İbrahim Şahin











Fotoğraf: İbrahim Şahin





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.