15 Mayıs 2019 Çarşamba

CHP ÖRGÜTÜNDEN İMAMOĞLU'NA BAĞIŞ

CHP Balıkesir örgütü İmamoğlu'na bağış yaptı.
Bağış öncesi Ali Hikmet Paşa meydanında bir açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Bugün ilçe belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve partililerimizle CHP İl Örgütü olarak İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yinelenen seçimine destek olabilmek için, maddi katkıda bulunabilmek için bir araya geldik. Hep birlikte bankaya giderek maddi destekte bulunacağız. Bugün ülkemizde yaşadığımız bu hukuksuzluğa karşı el birlik tepkimizi vereceğiz. İstanbul’da Büyükşehir Belediye başkanlığının seçiminin iptal edilmesinin ne hukuka ne vicdana ne ahlaka sığan hiçbir yanı yoktur. Ama herkes şunu bilmelidir ki Türkiye’nin neresinde olursa olsun kim yaparsa yapsın hukuksuzluğun karşısında Cumhuriyet Halk Partisi olarak dimdik duracağız. Bu tepkiye sandıkta da sandık darbesini yapanlara karşı el birliğiyle cevabını vereceğiz. Biz ülkenin geleceğinden kaygı duyan, ülkenin geleceğine sahip çıkan, demokrasi uğruna canını da vermeye hazır olan bizler asla geri adım atmayacağız. Geçtiğimiz günlerde bağış yaptığı için bıçaklanan arkadaşımız oldu. Hiç kimse korkmasın bu ülkenin adaletinin hakkı hukuku savunan CHP var. Bizler bu baskıya karşı daha fazla çoğalacağız. Bugün maddi katkı yapmak için buradayız. Yarında seçimde ne görev verilirse yapacağız. 31 Mart’ta baharı getirdik 23 Haziran’da yazı getireceğiz. Her şey çok güzel olacak." 
 İş Bankası’na giden partililer Ekrem İmamoğlu adına açılan hesaba para gönderdi. 
 Kampanyaya Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.