31 Aralık 2018 Pazartesi

YENİ YIL MESAJLARI

Yeni yılın insanlarımıza sağlık ve esenlikler getirmesini diliyorum. Savaşların olmadığı, insanların kurban edilmediği, çevrenin korunduğu, insan kıymetinin bilindiği bir yıl temenni ediyorum.

Ekrem ÇALIK
Erdek Kaymakamı

Ülkemizi ve dünyayı etkileyen acı ve tatlı pek çok hatırayı ardımızda bırakıyor; umutların ve beklentilerin yenilendiği yepyeni bir yıla giriyoruz.
2019 yılının başta tüm Erdekli hemşehrilerim ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk, başarı ve barış getirmesi temennileri ile yeni yılınızı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Mimar Hüseyin SARI
Erdek Belediye Başkanı

   Sayın halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim.
Metin UYSAL
 Erdek CHP İlçe Başkanı

   Ömrümüzün kalan kısmının geçen kısmından daha hayırlı, bereketli, sağlıklı ve huzurlu geçmesi dileğiyle yeni yılınızı kutluyorum.
Kemal KAYAN
Erdek AK Parti İlçe Başkanı

2019 yılının başta Türk-İslam dünyası olmak üzere tüm insanlığa barış,huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılımız kutlu olsun.
Fatih BAĞCI
Erdek MHP İlçe Başkanı

2019 yılının,herkesin birbirine güveneceği, huzurlu,mutlu,sağlıklı ve örnek bir yaşam süreceği yıl olması dileğiyle.
Arif DEMİR
Erdek İYİ Parti İlçe Başkanı

   Yeni yılınızı en içten duygularımla kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk dolu nice seneler dilerim.
Özlem SARI
Erdek Ticaret Odası Başkanı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.