15 Mart 2018 Perşembe

VALİ YAZICIDAN İLÇEMİZE ZİYARET

   Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, dün ilçemize ziyarette bulundu.

    Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı dün ilçemize gelerek birtakım ziyaretlerde bulundu. 
    İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı konferans salonunda merkez ve kırsal mahalle muhtarlarımızla bir araya gelip görüştü. Buradaki görüşmeye, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, muhtarlar, Garnizon ve Deniz Üs Komutanı Dz. Alb. Ateş Kalkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz katıldı. 
   "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" kapsamında gerçekleşen konferansta mahalle muhtarlarımızın sorunları dinlenerek çözüm üretilmeye çalışıldı.
   Ardından vatandaşlarımıza yardımcı olmak için el uzatacaklarını belirten Vali Yazıcı, "Üstesinden gelinemeyecek sorun yoktur." dedi.
  Ardından ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda açılan "Emekçi Kadınlar Pazarı"nı dolaşan Vali Yazıcı burada satış yapanlara bol kazançlar diledi. Burada ise valiye Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Garnizon ve Deniz Üs Komutanı Dz. Alb. Ateş Kalkan, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan ve eşlik etti. 
  Kapıdağ Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ne de ziyaret düzenleyen Vali Ersin Yazıcı burada öğrencilerle birlikte kitap okudu.
  Vali Yazıcı, aynı zamanda Erdek'teki şehit ailelerini ziyaret etti.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.