6 Aralık 2017 Çarşamba

OCAKLAR ORTAOKULUNDAN "MEVLİD-İ NEBİ" PROGRAMI

  İlçemize bağlı Ocaklar Mahallesi Ocaklar Ortaokulu'nda Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ve örnekliğinin doğru bir şekilde anlatılması amacıyla 29 Kasım 2017 tarihindeki Mevlid Kandili vesilesiyle Kasım ayının son haftasında "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.

  Ocaklar Ortaokulu'nda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in 1446. doğum günü sebebiyle hazırlanan Mevlid-i Nebi programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, okul müdürleri ve daire amirleri katıldı. Lokma ikramı ile başlayan program, okul müdürü İbrahim Yurtalan'ın Hz. Muhammed´in doğumu, çocukluğu ve örnek yaşamı hakkında konuşmasıyla devam etti. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Mehmet Aydın tarafından da Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.
Sunum gösterisinin yapıldığı programda, öğrenciler tarafından Hz. Muhammed´i anlatan şiirler okundu.
 Öğrenciler tarafından hazırlanan hadis damlaları adlı gösteri izlendi. Gökhan Arıkan ve Grup Mübarek İlahi Korosu'nun seslendirdiği tasavvuf müziği eşliğinde yapılan semazen gösterisiyle programa son verildi.
*Haber Merkezi






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.