7 Aralık 2017 Perşembe

ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINDA YEDİ MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

   Erdek Belediye Meclisi aralık ayı toplantısı dün belediye başkanlığı toplantı odasında Hüseyin Sarı'nın başkanlığında gerçekleşti.

     6 ana gündem ve 1 ek gündem maddesinin görüşüldüğü Aralık ayı olağan meclis toplantısında; ana gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, ek gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.
   Aralık ayı olağan meclisi gündeminin ilk maddesinde; İlçemizde Milli Eğitime bağlı münasip derslikli okul yapılmak üzere, arsa tahsisi yapılması hakkında görüşme sonrası yapılan oylamada, oy birliği ile tekrar değerlendirilmek üzere komisyona iade edildi.
Gündemin ikinci maddesinde; İlçemiz Sahil Mahallesi’nde tapunun ada:10, parsel:99, ada:54 ve parsel:10’daki Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı taşınmazların bulunduğu alanda, imar planı gereği oluşan yoldan ihdas parçasının satışı hakkında görüşülerek yapılan oylamada, oy birliği ile kabul edilerek başkan ve encümene yetki verildi.
Meclis gündeminin üçüncü maddesinde; İlçemiz Atatürk Mahallesi’nde tapunun; ada:157, parsel:97’de kayıtlı taşınmazın bulunduğu alanda, imar planı gereği oluşan yoldan ihdas parçasının satışı hakkında yapılan oylamada, başkan ve encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Meclis gündeminin dördüncü maddesinde; İlçemizdeki tarımsal arazilerin kiralanması hakkında yapılan görüşme sonrasında, yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.
Meclis gündeminin beşinci maddesinde; İlçemiz Çeltikçi Mahallesi’ndeki Ayazma Mevkii, ada: 101, parsel:2’de kayıtlı bulunan arsanın satışı ile ilgili dilekçe talebi görüşülerek, yapılan oylamada reddine oy birliği ile karar verildi.
Meclis gündeminin altıncı maddesinde; Belediye sözleşmeli personeline yemek yardımı konusu görüşüldü. Yemek yardımının maaşa zam olarak yapılması oy birliği ile kabul edildi. Meclisin gündeminin yedinci maddesinde ise; İlçemiz Yalı Mahallesi’nde tapunun, Pafta:36, ada:274, parsel:61’de kayıtlı mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmaz hakkında kamu yararı şerhinin kaldırılması konusu, oy çokluğu ile kabul edildi.                              (Kaynak: Erdek Doğuş)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.