31 Ağustos 2017 Perşembe

Özel ERDEK GAZETESİ Sayı: 229 - FESTİVALDE 4. GÜN

Festivalde 4. gün…
  

Erdek Zamanı Festivali etkinlikleri kapsamında Cuma gecesi ilçemiz Atatürk mahallesinde roman düğünü gerçekleştirildi.
 Atatürk Mahallesinde meydanda düzenlenen Roman düğününde; Kobra Murat ve ardından Kaan-Solmaz ikilisi sahne aldı.
  Kobra Murat söylediği roman şarkılarıyla gelenleri eğlendirirken Solmaz ise yaptığı roman dansıyla izleyenleri büyüledi. Kaan ise DJ’lik yaparak şarkılar çaldı ve gelenler müzik eşliğinde oldukları yerde dans etti.
Çok sayıda vatandaşımızın katıldığı roman düğününde Belediye Başkanı Hüseyin Sarı sevgi ile karşılandı.            
  Festival programı düzenlenen geceye çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Atatürk Mahallesi muhtarı İbrahim Kaba tarafından Kobra Murat’a tabak hediye edildi. Sürekli Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’ya takılan Kobra Murat ona romanlara yaptığı yardımlar için teşekkür etti. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı sahnede yaptığı konuşmasında, “Ben, romanların babasıyım. Ben geldiğimde çadırda yaşayanlar vardı. Şimdi ise bir kişi bile çadırda yaşamıyor.” dedi. Başkan Sarı, aynı zamanda “Mihriban” şarkısının nakaratını söyledi ve bir de roman havası oynadı.
Ayrıca gecede dünya evine giren çiftimize mutluluklar dileyen Başkan Sarı; katılan ve gönüllerince eğlenen herkese teşekkür etti.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.