7 Mayıs 2014 Çarşamba


                                                            HABERLER

ÇAY BAHÇELERİ İHALESİ PAZARTESİ


Erdek’te ünlü olan çay bahçelerinin ihaleleri Pazartesi günü Erdek’te 14:00’de halka açık olarak yapılacak. İhaleye 9 çay bahçesi, 2 cafe bar ile yine Pazar Meydanında bulunan 12 işyeri çıkacak. Belediye Başkanımız Hüseyin Sarı da günler öncesi bunu söylemişti. 













GEÇMİŞ KANDİLİNİZİ KUTLARIZ

    İslam aleminin mübarek günlerinden olan Regaip Kandili geçen perşembe günüydü. Biz de sizin geçmiş Regaip Kandilinizi kutlarız. Müslümanlar da kandilde camilere koştu. 












ONUR’A SALDIRI         

     Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, çarşamba günü öğleden sonra silahlı saldırıya uğradı. Üç kurşun isabet eden Onur, hastaneye kaldırıldı. Saldırıda bulunan Hasan K. festivallerde yapılacak olan yeri beğenmediği için saldırıda bulunduğunu söyledi.      













GÜMÜŞ’TEN SARI’YA TEBRİK   

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Belediye Başkanımız Hüseyin Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Gümüş, “Başkanımızın başarılı hizmetler otaya koyduğunu daha önceden biliyoruz. Bundan sonrada çalışmaların başarılı bir şekilde devam edeceğine inanıyorum. (…)Manyas, Erdek gibi yeni ilçeler kazandık. Halka yakınlık, anlayış ve alçakgönüllülük yaptığınızın sırrıdır. Vatandaşla her an temasta olan siyasetçi ve belediye başkanları kazanır, siyasette uzun soluklu ve kalıcı olur (…)”dedi.    

 










ANNELER GÜNÜ BU PAZAR

Bu Pazar günü Anneler Günü … Herkesin Anneler Günü kutlu olsun.

         








ERDEK’TE BİR BÜYÜKELÇİ              

  Ticaret Odası’nın konuk ettiği Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze ile Ekselansları Erdek’i ilk kez gördüklerini, tarihsel dokusuna ve doğal görüntüsüne aşık olduklarını söyledi.
Erdek’i görme şansı yakalamış olmaktan çok mutlu olduklarını belirten Büyükelçi Koplatadze sosyal ve kültürel bağların güçlendirilmesini isterken, ortak çıkarlar doğrultusunda ekonomik işbirliğine de girilebileceğine dikkat çekti.

 






ERDEK’TE SAPIK VAR(DI)

  İlçemizde Nerime Yüksel Ortaokulu önünde bulunan C.K (27) iki ortaokul öğrencisine cinsel organını gösterdiği iddia edildi. Öğrenciler cep telefonuyla ailelerini aradı, polis olay yerine gelip C.K’ yı gözaltına aldı. C.K’nın daha önce iki anaokulu öğrencisine de aynı davranışta bulunduğu öğrenildi.  













SİZE ÖZEL HABERİMİZ VAR ...

Erdek’te her zaman rastlanmayan bir görüntü olan gökkuşağı, çarşamba sabahı ve perşembe akşamüstü görüldü. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.