27 Nisan 2014 Pazar


                                                                HABERLER 


23 NİSAN ÖZEL GAZETESİ 


23 NİSAN HEPİMİZE KUTLU OLSUN

  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erdek’te de Cumhuriyet Meydanı’nda törenlerle kutlandı. Törene belediye başkanı Hüseyin Sarı, kaymakam İsmail Kaygusuz, Garnizon Komutanı Ferhat Bağlarlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ertan Çubukçu ve Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan katıldı. Şiirler okunup, halk oyunları oynandı.

24 Nisan’da da çocuklar için Cumhuriyet Meydanı’nda eğlence yapıldı.














BAYRAM ÇOCUKLARA GÜZEL

  24 Nisan’da da Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklar için eğlence düzenlendi. Eğlencede şişme zıpzıplar, patlamış mısırcı, kostümler, değişik olarak ise Osmanlı döneminden kalan Osmanlı şerbetçisi ve macuncu vardı. Çocuklar ise çok eğlendi.  












                                                                                                                  


                                                                                                  CEYLAN’IN KONUŞMASI

“Bugün aziz milletimizin coşkulu günlerinden, en büyük bayramlarından birini yaşıyoruz. 23 Nisan 1920;  zedelenen, aşağılanan, hoş görülen milli onurun diriliş günüdür. Milletimizin tarih sahnesinde yeniden doğuşudur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu büyük bayramı çocuklarımıza armağan etmiştir. Ayrıca o, ‘bugünün küçükleri yarının büyükleridir’ diyerek çocuklarımıza vermemiz gereken önemi en güzel şekilde ifade etmiştir. Sevgili çocuklar, unutmayın! Bugün bizlerin bulunduğu bu makam ve mevkilerde gelecekte sizler yer alacaksınız.” dedi. 









GÜLHAN’A VE ÇAKMAK’A DA ÖDÜL

 Milli olduktan sonra 7 ülkeyle yarışan Aleyna Çakmak Avrupa 3.sü oldu. Bunu tebrik adına da Niyazi Gülhan ile Aleyna Çakmak’a meydan ödül verildi. Ödülü Kaymakam İsmail Kaygusuz verdi. Diğer ödüller de sahiplerine ulaştırıldı.
 
















SİZE ÖZEL BİR   HABERİMİZ  VAR


  Muhabirlerimizden Açelya Bölükbaşı, Halit Paşa İlkokulu’nda da birçok etkinliğe katıldı. Bunlardan biri de şiir okumaydı. Muhabirimizin şiiri çok beğenildi.   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.