18 Eylül 2023 Pazartesi

MHP BALIKESİR 14. İL KONGRESİ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Niyazi Tunç güven tazeledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Niyazi Tunç güven tazeledi.
MHP Balıkesir 14’üncü il kongresi divanın seçilmesiyle başladı. Divan Başkanlığı'na İsmet Büyükataman, divan katipliğine MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Divan üyeliklerine ise MYK üyesi Veysel Susar ve Ceyda Yırcalı oldu.
Seçim öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükataman ve MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, kongrenin hayırlı olmasını diledi. 
MHP Balıkesir İl Başkanı Tunç, Ne mutlu bize ki kongre salonlarında bulunan sizler, bu coşkuyu paylaşmaya gelmişsiniz. Bizleri onurlandırdınız. Bizleri yetiştiren ve ömrünü Türklük ülküsüne adamış Başbuğumuz ve büyüklerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ayrıca Liderimiz Devlet Bahçeli’ye bize tevdi ettiği Balıkesir İl Başkanlığı görevi için teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Kongreye katılan MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran da İl Disiplin Kurulu üyesi seçildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.